Ett urval nöjda kunder

® used with permission

gallery/prevent-logo
gallery/logo-atkins
logos/asics-smsb-lockup-asics-blue-rgb-2
logos/1612794989_mio-grundform-sv-v
gallery/swe-logo-rgb-converted-
logos/logo-tamro-rosa
logos/babcock-kopia-
logos/dynacon-logga-jpeg
gallery/vw-group-sverige
gallery/visionchef-01-rgb-150ppi
gallery/fulogo-rodsvart
gallery/hireq-logo
gallery/strommanaturbrukscentrum-logo-staende-rgb-kopia-
gallery/vaningen-villan-svart
logos/apptus-logo-gradient-cmyk
logos/foerenade-service-logo
logos/lf-norrbotten
logos/stockholms-handelskammare
logos/spritmuseum-black-logga
logos/ultraputs
logos/alzecure-pharma-logga-i-faerg
logos/ii-vi-logo
logos/zound-industries-logga
logos/rabbalshede-kraft-logo-svart
logos/mildef-logo-color
logos/bergendahl-food-svart
logos/logotyp-atleva-2018
logos/lekolar
logos/utvecklingspedagogik
logos/esloevs-kommun
logos/poseidon-logo
logos/vaestmanlandsmusiken-logotype-stor-
logos/aderans-logotype
logos/siemens-gamesa-logotype-groen-och-vit
Joakim är påläst, professionell och nytänkande. Allt han tar sig an levereras med kvalité för bästa resultat. Han har en fantastisk social kompetens och ser alla i ett rum, vilket gör honom till en karismatisk och naturlig ledare. Jag ger mina varmaste rekommendationer, den som får möjlighet att arbeta med Joakim kommer inte att ångra sig.
Vilken oerhört proffsigt genomförd och intressant föredragning!
With a calm, confident style, Joakim has been able to set the right tone for “Negotiation” and “Labour law” seminars I attended. His subtle use of humor, sincerity and well-thought comments in addition to his solid knowledge in the field of studies added much value to his audience. He is a very skilled communicator, who is quick in adapting to unexpected changes, focused on exceeding participant's expectations at all times.
Joakim Jareld uppdrogs att hålla ett seminarium om konflikthantering inom ramen för det mentorprogram jag leder via NyföretagarCentrum Öresund. Jag hade kommit i kontakt med Joakim under tidigare år och då han gjort ett starkt och professionellt intryck fick han nu frågan om att komma in som gästföreläsare. Seminariet han höll var bland det bästa jag upplevt på många år. Som deltagare fick vi oss en aha-upplevelse både till innehåll och genomförande. Deltagarna gav högsta betyg. Jag rekommenderar varmt Joakim såväl till företag som till andra grupper med intresse för eller behov av personlig utveckling och i synnerhet konflikthantering. Passar både stora och små grupper. P g a Covid-19 körde vi seminariet online vilket fungerade utmärkt.
Varit i kontakt med Joakim i min roll som fackligt ombud och genom att ha gått kurs för honom i framgångsrik förhandling. Joakim har en fantastisk förmåga att inspirera och skapa engagemang samtidigt som han är tydlig och konkret. Varje möte med honom tillför värde.
Vi tog hjälp av Joakim för att hjälpa oss med vårt arbetsmiljöarbete. Vi hade långa dialoger och han la ner mycket tid och stöttade oss med allt vi behövde hjälp med. Joakim är en otroligt proffsig och trevlig person. Vi är väldigt nöjda med allt arbete han gjorde. Jag kan varmt rekommendera Joakim!
Med hög grad av professionalism, förmåga att snabbt sätta sig in i komplexa arbetsrättsliga frågor och ge förslag på kreativa lösningar vill jag ge Joakim mina varmaste rekommendationer.
Joakim har en imponerande kunskap, erfarenhet och skicklighet i förhandlingssituationer. Han delar frikostigt med sig av sina tips och brinner för att skapa win-win lösningar mellan parterna.
Joakim är briljant i sitt coachande mentorskap. Vi hade ett samarbete där jag i en omställning mellan uppdrag, fick hjälp och stöd med Joakims tydligt genuina intresse för min utveckling att hitta nya vägar. Med olika verktyg fick jag nya insikter. Fokus var helt utifrån min person, ur ett unikt perspektiv och jag fann en fullständig trygghet samt bekvämlighet i det. Jag rekommenderar starkt Joakim, och jag är så glad över att jag fick/tog möjligheten att mötas i Joakims coachande forum. Tack Joakim för förmånen!
Jag skulle absolut rekommendera den /kursen Diplomerad HR-assistent/ till andra. Det har varit väldigt kul och lärorikt. För min del hjälper det mycket i det jobb jag dagligen jobbar med och har fått mig att växa i den roll jag har. Så det bästa har förstås varit att få lära sig nya saker och utveckla det som redan fanns grund i.
Joakim är ett självklart val om du vill ha en klar och tydlig bild av juridiken och dess inverkan på t ex ditt arbete. Jag kan rekommendera Joakim. Han är mycket duktig och pedagogisk och omvandlar med lätthet juridiken till din konkreta verklighet.
I have had the pleasure of meeting and working with Joakim several times. His skills in the negotiation process was of great help to us. I would strongly recommend him for any assignment concerning work and other organizational negotiating skills. He works towards solutions that satisfies your best interests - with stamina(!) sensitivity to needs, focus, inspiration and yet ability to create a friendly atmosphere even when there's lot of stress and tension between the parties. You get skill in a convenient format early in the process which saves time and gives comfort. Very suitable for small scale business!
Jag har gått kurs för Joakim i förhandlingsteknik och arbetsrätt. Båda kurserna hade relevant innehåll och övningar som belyste den problematik man kan ställas inför som ledare. Joakim är oerhört kunnig inom området och skapar en positiv och förtroendeingivande lärmiljö. Jag fick många nya kunskaper som jag har haft mycket nytta av i mitt arbete.
Jag kan varmt rekommendera Joakim då han med sin närvaro och lugn skapar en trygghet. Jag hade Joakim som ett stort stöd då han mitt i semestertider hjälpte mig akut i ett arbetsrelaterat beslut. Joakim är mycket flexibel och lyhörd och en ”klippa” i förhandlingar.
Duktig och retorisk utbildare som även pratade skånska.
Joakim ger 100% i de utbildningar som han utför med ett genuint intresse för nya ämnen och sina deltagare. Under vårt samarbete på Folkuniversitetet i Malmö var han en omtyckt föreläsare som belyser ämnen ur olika synvinklar med stort engagemang. Han ger stöd i undervisningen och är strukturerad och positiv. Den som går en utbildning med Joakim som föreläsare kommer garanterat bli nöjd!
* Joakim som var vår utbildare tyckte jag var väldigt duktig, pedagogisk och förklarade på ett väldigt bra sätt och besvarade våra frågor med relevans för arbetet. Jättetrevlig och bidrog till bra stämning! * Superbra utbildning! Mycket lärorikt och stor eloge till dig. Föreläste och ledde utbildningen på ett väldigt inspirerande sätt! * Mycket bra jobb av Joakim. Inspirerande och involverande i sin presentation av utbildningen. * Bra upplägg och nivå på utbildningen. Passar både för förstagångsdeltagare och för repetition. Upplägget med Zoom fungerade väl och diskussionerna i grupp med uppgifter gick över förväntan. * Duktig kursledare!!!! * Bra upplägg och bra innehåll. Kommer ha stor nytta av utbildningen framöver. * Väldigt bra och kunnig kursledare. Lyhörd och upplyftande. Utmärkt!! * Joakim är toppen! * Uppskattar den lärarledda informationen och dialogen men även diskussionerna mellan oss deltagare. Nyttigt att höra hur andra jobbar med arbetsmiljö och vilka problem de möter i arbetsmiljöarbetet. Mycket bra tips på användbara verktyg. * Mkt bra föreläsare generellt!!
Kursen "Bättre arbetsmiljö, BAM"
Jag tyckte att det var otroligt lärorikt och intressant och hoppas vi får träffa dig fler gånger framöver 🙂
Kursen "Arbetsmiljö för chefer"